Industri Nyheter

Lunsjbokser og vin Vanntett utendørs sportskjølere Ryggsekk Ice Pack

2023-07-25
Vanntette utendørs sportskjølere RyggsekkkjølereLaget i Vietnam er utrolig praktisk. Det er ingen hemmelighet hvorfor de er en favoritt for alle fra strandgjengere, campere og festdyr. Bekvemmeligheten matches bare ikke av en enkelt skulderstropp eller håndtak. De varierer i størrelse, pris, stil, lommeoppsett og kulere teknologi.

Vår ryggsekk for utendørs sportskjølere fra Vietnam Produsent Funksjoner: mønsterdesign, ekstra lommer, robust 840 denier nylon TPU, høyfrekvent sveiset gjør den lekkasjesikker. Beste bruk: Sosiale utflukter, camping

The Picnic at Lunch Cans and Wine Waterproof Outdoor Cooler er perfekt for stranden, ta med mat og drikke til en fest, eller bære snacks på stien. Ryggsekken er lekkasjesikker og isolert for å holde maten og drikken frisk i løpet av dagen.

Dens utmerkede isolasjon kombinert med de mange lommene for telefonlommeboken og nøkler samt dekorativt mønster gjør den perfekt for en dag med venner. Dette er den perfekte festvesken. Dette er den perfekte vesken for en dag med moro i solen.

Vesken er laget av et robust 840 denier Nylon TPU-materiale og har justerbare polstrede stropper for å holde deg komfortabel. Med pakken fullastet med 30 bokser vil du sette pris på polstringen og designet. Denne pakken har én hovedlomme med isolasjon og 2 drikkelommer på siden.

På toppen av det har den en grei glidelåslomme på toppen. Du er sikker på å holde alle eiendelene dine trygge og ute av syne med denne pakken. Du vil nyte tiden din med denne sekken på stranden, fester, bakluker og konserter.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept