Selskap Nyheter

Første korte reise på høsten med mine Sealock-kolleger

2022-10-18
På grunn av påvirkningen fra sterk kald luft som kommer inn i disse dager, har de fleste byer kjølt seg ned. Og byen vår, Dongguan, er også på høsten over natten. Høsten er en veldig fin årstid for å nyte en reise, det er ikke for kaldt og ikke for varmt. Og det er en god sesong å klatre, sykkeltur, fotturer og ect. Så jeg har gjort min første korte reise på lørdagen med minSealockKolleger-klatre den første toppen i Dongguan by, ring Yinping Mountain, er det 898 meter høyde.
Når du klatrer, hva skal du ta? Vi tok den krydrede pinnen, brød, mineralvann, frukt, ryggsekk, hatt.
Hvordan velge en god vanntett ryggsekk for den korte reisen? Sealock lettvanntett ryggsekker et godt valg. Devanntett ryggsekker bruk det lette vanntette materialet 420D ripstop nylonmateriale, med mykere skulderstropp, gjør at du føler deg komfortabel når du bærer på skulderen, stor kapasitet for å holde klatreutstyret, med en skjult glidelås på den øvre delen.
 
Med en bærbar lomme og en liten lomme inni, er den vanntette ryggsekken veldig bra for å holde datamaskinen, telefoner, nøkler, bøker.

Bær den vanntette ryggsekken for å nyte vår klatretur!
Fra foten av fjellet til toppen av fjellet, vi må klatre opp stigen, stigen er 3900 meter fra maten til toppen. Dette er en vei til fjellet, og den andre veien trenger 2700 meter som fra toppen til foten.

Vi brukte nesten 2,5 timer på å klatre foten til toppen, toppen av fjellet er veldig fin. Den myke og kjølige vinden, den blå himmelen, og byen ved foten kan du se den veldig langt. Når du klatrer på toppen, vil du føle fred og lykke.

Tiden er veldig kort, og vi må hjem.
Har du bestemt deg for din første høstreise? Hvis du ikke har gjort deg klar, ikke bekymre deg, ta envanntett ryggsekkog litt mat og drikke, og ha på deg skoene for å gå ut er start.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept